top of page
Nordic Chefs Knives.jpg

Nordic Chefs KNives

Møt Nordic Chefs Knives

En stor kjærlighet for og interesse for finere gastronomi var utgangspunktet da Thomas Axelsen og Nicolai Damgaard Nielsen skapte medieplattformen Nordic Chefs. I dag har den utviklet seg til å være den største i Norden med drøyt 350 millioner årlige visninger og med 2,9 millioner følgere – både amatører og profesjonelle kjøkkenentusiaster.

I 2019 ble Nordic Chefs 'Nordisk innholdsskaper' hos The Michelin Guide, og i samarbeid med Michelin har de laget Michelins første e-bok.

Nå er det på tide å utvikle våre egne produkter, og derfor har vi nettopp lansert en ny serie med kjøkkenkniver og tilbehør.

"Hos Nordic Chefs ønsker vi å tilby våre egne kvalitetskniver og tilbehør, som selvfølgelig er godkjent av noen av de beste kokkene i verden", sier Nicolai og Thomas.

Da Nordic Chefs lette etter en distributør, falt valget på av Sommer. Det er Jesper Sommer utrolig glad for.

«Vi elsker å fortelle den gode historien bak produktene våre, og her er historien til Nicolai, Thomas og Nordic Chefs helt unik. Vi vil gjerne stå sammen med dem og fortelle dem. Samtidig kommer vi på forhånd ut i butikkene som skal selge knivene fra Nordic Chefs, så det er en fordel både for oss og butikkene, som dermed kan kjøpe mer fra samme sted».

https://nordic-chefs.com/

  • Hvit Instagram Ikon
bottom of page